Stabil Vinter

Det er lite som slår en stemningsfull og varm hytte når snøføyka står utenfor vinduet. I Hallingkraft har vi 25 års erfaring med å levere vintervarme til fjells. Med stabile priser blir det ingen overraskelser på regninga.

Vi kan vinter

I Hallingdal har vi vinteren tett på. Snø, vind og kuldegrader gir barske forhold til tider, men vi har lært fjellvinteren å kjenne. Derfor kan vi levere stabile priser gjennom en årstid med mye vilt vær og blått på termometeret.

Vi kan vinter. Derfor følger vi med på markedet for deg og informerer deg via en månedlig SMS om hva prisen for resten av den nåværende vinteren, eller neste vinter vil bli. Ved å svare på denne meldingen, sikrer du deg at du holder både temperaturene og strømregningene stabile i vintersesongen. 

Hva er Stabil Vinter?

Stabil Vinter er et strømabonnement som gjør at du kan få en fastpris gjennom vinteren, og dermed vite hva du har å forholde deg til. Frem til du eventuelt bestemmer deg for dette, vil du få innkjøpspris – dette vil si at du følger spotprisen som fastsettes på kraftbørsen Nord Pool. 

Gjennom hele året får du en månedlig SMS fra oss, slik at du kan ta stilling til om du vil binde prisen for strøm i vinterperioden. 

I perioden fra april til november, har du mulighet til å binde strømprisen for påfølgende vinter. Fra november til mars kan du binde strømprisen for resten av den vinteren du er inne i.

Du har mulighet til å binde opp til 80 prosent av strømforbruket. Forbruk utover dette går til innkjøpspris. 

– Vinterprisene på strøm er både gunstige og forutsigbare, sier hyttehallingene Tove og Gunnar, som er glad i den stabile vinteren på Golsfjellet.

Lurer du på om Stabil Vinter er noe for deg? Kontakt oss nå, så ringer vi deg. Eller har du allerede bestemt deg? Da bestiller du Stabil Vinter i skjemaet under.

Ønsker du å snakke med oss?

  • Velg dato
    Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Velg tidspunkt
    :

eller ring oss:  32 08 66 00

Bestill Stabil Vinter